ROGER tolókapu automatika

roger logo

 roger h30 tolókapu automatika
  • a folyamatos mozgást a speciális acélból készült erősített menetes csigakerék biztosítja
  • két mechanikus tömítés garantálja a kenőzsír bennmaradását az átviteli egységben, ugyanakkor a víz bejutását is megakadályozza
  • az acélból készült erősített menetes csigakerékhez egy tökéletesen illeszkedő, bronzból készült fogaskerék kapcsolódik. Ez garantálja a hosszú élettartamot és csendes működést.
  • a motor robosztus háza öntött alumíniumból készült

 

 H30

Különleges teljesítmény

Elektromechanikus, négy változatban is kapható rendszer, maximum 600 kg tömegű tolókapuhoz. A főegység öntött alumínium házban található, amelyet a külső hatások ellen speciális epoxy gyanta borítás véd. Mechanikus vagy mágneses végállással.

roger h30 tolókapu automatika

Roger H30

roger h30 tolókapu automatika

 

R30

A teljesítménnyel nem spórolunk

Elektromechanikus, hét változatban kapható rendszer, 400, 800 és 1200 kg tömegű tolókapukhoz. A főegység öntött alumínium házban található, amelyet a külső hatások ellen speciális epoxy gyanta borítás véd. Mechanikus vagy mágneses végállással.

roger r30 tolókapu automatika

Roger R30

Roger R30 tolókapu automatika

 

 G30

Nagy teljesítményű készülék nagy méretű kapukhoz

Elektromechanikus, hét változatban kapható rendszer, 1500, 1800 és 2500 kg tömegű tolókapukhoz. A főegység öntött alumínium házban található, amelyet a külső hatások ellen speciális epoxy gyanta borítás véd. Mechanikus vagy mágneses végállással.

roger g30 tolókapu automatika

Roger G30

Roger G30