ROGER szárnyaskapu meghajtás

roger logo

A Roger termékek mindegyike egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált automatika, melynél a csendes és megbízható működés, a 230 voltos technológiával párosítva kimagasló biztonságot nyújt. Családi házak, társasházak valamint ipari kapuk gyakori nyitására fejlesztettek ki. Magyarországon 12 éve, Európában több, mint 30 éve van jelen a piacon. A motor háza öntött, és húzott alumíniumból készül valamint Epoxy gyantával bevont időjárás álló anyag borítja a külső réteget.

 

 roger kapunyitó

  • az egyedülállóan döntött motornak köszönhetően egyetlen fogaskerék segítségével történik az erőátvitel az orsóra nagyon magas hatásfok mellett. Működése rendkívül halk és egbízható.
  • a szerkezet legjobban igénybevett alkatrésze, a motor erejét átvivő dió, bronzból készült
  • a teherhordó szerkezet és a cspágyház öntött alumíniumból készült

R20

Stabil elektromechanikus rendszer

Menetesorsós kapunyitó motor intenziv használatra, folyamatos igénybevételre, maximum öt méteres kapuszárnyra. Csak önzáró kivitelben készül. A burkolat eloxált alumínium. Nyitóirányú végállás kapcsolóval. Gyári H70 vezérlés.

roger r20

Roger R20

roger r20

 

H23

Alapos megoldás

Elektromechanikus rendszer lakossági, maximum 4m széles szárnyaskapukhoz. Ideális nagy szárnyú kapukhoz. Kioldókarral egyedi védőkulccsal szállítjuk, külső nyitása húzókötéllel lehetséges. Az öntött alumínium főegység és az acélszerkezetek hosszú távon is egyenletes és csendes működést biztosítanak…

roger H23

Roger H23

roger h23

Roger H23

roger h23

 

R23

Biztonságos mozdulatok

Elektromechanikus rendszer lakossági, maximum 4m széles szárnyaskapukhoz. Ideális nagy szárnyú kapukhoz. Kioldókarral egyedi védőkulccsal szállítjuk, külső nyitása húzókötéllel lehetséges. Az öntött alumínium főegység és az acélszerkezetek hosszú távon is egyenletes és csendes működést biztosítanak.

roger r23

Roger R23

roger r23

Roger R23

roger r23