Normstahl TOP-ISO oldalra nyíló szekcionált garázskapu

Általános tudnivalók

normstahl
 • teljesen horganyzott 40 mm-es sima szendvicsszerkezetű kapu
 • kétrétegű beépített festéssel
 • aluminium keretszerkezet ( burkolat nélkül,famintázatú,Longlife)
 • kefés tömítés fent és lent
 • kapu ajtófunkcióval
 • (Colofer-) felületkezelt sima felület
 • Alapkivitelben 14 színben és 3 dekorral
 • Nemesacél padlósín
 • 12 m szélességig és 3,5 m magaságig
 • Ujjbecsípődés elleni védelem, CE/TÜV tanusítvány
 • Manuális vagy automata kivitel

Családbarát és helytakarékos, nagyon sokoldalú és ugyanolyan funkcionális, mint amennyire esztétikus. Normstahl oldalra nyíló szekcionált kapuk egészen különlegesek.

 • Szűk ívben kell vezetni őket a garázs oldalfalához. Sem a kapu előtt és mögött nem vész el hely, sem a belső áthajtási magasság és szélesség nem csökken.
 • Akár gyermekek is oldalra tudják tolni egyetlen kézmozdulattal. Fölösleges a személybejárati ajtó. Golyóscsapágyas görgők gondoskodnak a lehető leghalkabb és zökkenőmentes mozgásról.
 • Az oldalra nyíló szekcionált kapuk minden garázs számára alkalmasak. Akár szegmensív, akár boltív vagy hagyományos négyszögformák, a Normstahl attraktív és egyéni megoldásokat kínál Önnek.

 

normstahl_euro    normstahl_euro   normstahl_euro   normstahl_euro   normstahl_euro

Euro modellsorozatunk valamennyi modellje teljes felületén tüzihorganyzott és porszórt acéllemez panelekből áll a 13 + 3 Normstahl standard színben. A kapufelületek kívánságra tetszés szerinti RAL vagy NCS színárnyalatokra is festhetők. Duplafalú, stabil, szigetelt (ISO) kivitelezés (40 mm), ózonkárosító anyagok nélküli, PU-hab kitöltéssel az acéllemezrétegek között.

 

Garantált minőség

normstahl10 év gyári garancia a kapu valamennyi alkatrészére

Ezt csak egy nagy európai márkagyártó engedheti meg magának. 10 éves garanciát adunk a kapu összes mechanikus részére, beleértve a gyorsan kopó alkatrészeket is, mint például görgők, rugók, zsanérok. Nincs kivétel és apró betűs kikötések, a 10 éves garancia teljes biztonságot nyújt.

 

Tipusok felület szerint

TOPLINE-ISO
normstahl_topline_iso

normstahl_euro

 

 

 

TOPTREND-ISO
normstahl_toptrend_iso

normstahl_euro

 

 

 

TOPFLAIR-ISO
normstahl_topflair_iso  

normstahl_euro

 

 

TOPSTILE-ISO
normstahl_topstile_iso  

normstahl_euro

 

 

TOPCLASSIC-ISO
normstahl_topclassic_iso  

normstahl_euro

 

 

TOPSTYLE-ISO DESIGN-KAPU
normstahl_topstyle_iso_design

normstahl_top_iso_motivum

Több attraktív design motívum közül választhat, amelyek az Ön új oldalra nyíló szekcionált kapuját összehasonlíthatatlanul szép építészeti elemmé teszik.

 

 

Színek

A kapufelület számára eredeti minőségű 14 standard színünk és 3 dekorfelületünk közül választhat. Ha több, vagy más színt szeretne használni, új szekcionált kapuját tetszés szerinti RAL vagy NCS színárnyalatúra is lakkoztathatja.

ral_3003

rubinvörös, kb. RAL 3003

ral_8001

okkerbarna, kb. RAL 8001

ral_8003

agyagbarna, kb. RAL 8003

ral_8014

szépiabarna, kb. RAL 8014

ral_9016

fehér, kb. RAL 9016

ral_9006

világosszürke, kb. RAL 9006

ral_1015

világos elefántcsont, kb. RAL
1015

ral_9006

fehér alumínium, kb. RAL 9006

ral_7004

szürke, kb. RAL 7004

ral_7016

antracitszürke, kb. RAL 7016

ral_6005

mohazöld, kb. RAL 6005

ral_6009

fenyőzöld, kb. RAL 6009

ral_5014

galambkék, kb. RAL 5014

ral_5011

acélkék, kb. RAL 5011

golden_oak

világos Eurodekor, kb.
Golden Oak

dark_oak

sötét Eurodekor, kb. Dark Oak

mahagony

sötét Eurodekor, kb. Mahagony

 

 

Tartozékok, kiegészítők

Fogantyúk

fogantyu_fekete

fekete műanyag
fogantyú, standard

fogantyu_ezust

ezüst fémfogantyú

fogantyu_acel

rozsdamentes
acél fémfogantyú

fogantyu_arany

aranyozott fémfogantyú

 

Ablakok

Díszablakok
diszablak diszablak diszablak diszablak
1-es minta 2-es minta 3-as minta 4-es minta

Top modelljeinkhez négyféle különböző motívumú díszablakot kínálunk, műanyag ablakkerettel, tetszés szerint a 13 standard szín vagy a 3 dekor szín egyikében, kéttáblás akrilbetétekkel, alapfelszereltségként áttetsző, kívánságra struktúr- vagy tejüveggel. Minden alumínium keretes kapunál, függetlenül a burkolat jellegétől, részleges üvegezés is lehetséges,  egy- vagy kéttáblás kivitelben.

 

diszablakM5 ablakbetétek, duplafalú (akril), táblaméret 650 x 252 mm, a Classic kivételével minden Euro modellbe beépíthető, fekete műanyag kerettel.

Design-ablakok

A TOPSTYLE-ISO modellhez

Tökéletes elegancia. Szatinált akrilüveg, porszórt alumínium keretbe szerelve. Szállítható a 13 standard színben, vagy egyedi RAL színekben. Design-burkolatokkal együtt, vagy külön beszerelve.

design_ablak_d700 design_ablak_d701 design_ablak_d702 design_ablak_d703 design_ablak_d704 design_ablak_d705

D 700

D 701

D 702

D 703

D 704

D 705

 

Exkluzív ablakok

Csak a TOPSTYLE-ISO modellhez

Hangsúlyok a formával. Klasszikus vonalvezetésükkel és elemi egyszerűségükkel magukkal ragadnak a speciálisan a TOPSTYLE-ISO modellhez készülő exkluzív ablakok.

exkluziv_ablakok_e600 exkluziv_ablakok_e601 exkluziv_ablakok_e602 exkluziv_ablakok_e603
E600
San Remo
E601
San Marino
E602
New Orleans
E603
Florida

 

Megvilágító sávok

megvilagito_savokTeljes megvilágító sávok alumínium keretes szerkezetekhez és Top kapukhoz, vagy ablaküveges, szigetelt kivitel a kapuval megegyező színben.

Üvegpanel alumínium kerettel és dupla üvegezéssel sztiro-akrilnitritben minden Top és alumínium keretes modellhez. A keret kívül a kapu színére van lakkozva – alumínium keretes kapuknál Alu C0 eloxált.

Automatika

automatikaautomatikaKépzelje el, hogy sötét és hideg van, ömlik az eső, Ön meg kénytelen kiszállni az autóból, mert ki kell nyitnia a garázst. Vagy a garázsbehajtója olyan közel van a főúthoz, hogy Ön zavarja a gyalogosokat, sőt, a közlekedést, amikor kiszáll. Vessen véget ennek! Lepje meg magát inkább egy rádiós távirányítású Normstahl-kapuhajtómű kényelmével.

Univerzális használat

automatikaLegyen szó billenőkapuról, oldalra nyíló vagy mennyezeti szekcionált kapuról, a Normstahl-kapuhajtóművek bármelyik rendszerrel használhatók. Az alapfelszereltséghez tartozó 4 parancsos mini kézi adó használata gyerekjáték, segítségével pl. kinyithatja a garázskaput, bekapcsolhatja a külső világítást, vagy aktiválhatja a riasztóberendezést. Az Ultra excellent verziónál pedig már a kapu zárására sem kell gondolnia. Az Ön által meghatározott idő múlva a kapu automatikusan bezárul (automatikus záródás). Ha Ön szeretne utólag hajtóművet szerelni a kapura, igen egyszerű annak a beépítése. Minden hajtómű előszerelt, egyszerűen össze-, és ugyanolyan gyorsan fel is szerelhető.

 

 

Képgaléria